125 jaar lid PvdA

Door Jan Spendel op 1 mei 2022

Dit jaar zijn op 1 mei drie jubilarissen bij de PvdA-Voorschoten gelauwerd.

Het zijn Carlo van Riel (25 jaar lid), de heer G. Van de Grind (50 jaar lid) en de heer Thomassen (50 jaar lid)

Het lijkt soms alsof we het gewoon vinden dat partijgenoten zo’n lange periode aan onze partij verbonden zijn. Maar dat is het niet. Mensen worden minder vanzelfsprekend lid van verenigingen, dus ook van politieke partijen. Daarom bedanken wij alle jubilarissen voor hun lidmaatschap aan de PvdA.

De Dag van de Arbeid is nog altijd een dag die in het teken staat van de strijd tegen ongelijkheid en voor een rechtvaardige samenleving. Juist in deze onzekere tijd is het belangrijk om te blijven strijden voor onze sociaaldemocratische idealen.

De steun van onze leden toont de kracht aan van onze beweging. Het maakt duidelijk dat we het samen doen. Juist in deze tijd hebben we elkaar nodig. Want de ongelijkheid neemt toe en de bestaanszekerheid van veel mensen staat onder druk. De PvdA kan dat veranderen als we gezamenlijk een sterke, sociaal-democratische vuist maken.

Gezamenlijk werken we aan een eerlijk en fatsoenlijk Nederland met bestaanszekerheid als basis, zodat vooruitgang voor iedereen mogelijk is

Jan Spendel

Jan Spendel

Jan Spendel (1953) is sinds november 2014 weer terug als bestuurslid voor de PvdA-afdeling Voorschoten. In de jaren 2004-2014 was hij voor de PvdA actief in de lokale politiek: bijna acht jaar als raadslid en tien jaar als commissielid. Vanaf 23 september 2015 – 27 maart 2019 was hij duo-lid van het Hoogheemraadschap van Rijnland.

Meer over Jan Spendel