Secretaris

Hester Leerdam

Hester Leerdam

Over Hester Leerdam

Sinds 2010 woon ik Voorschoten. Destijds alleen met mijn vriend, maar inmiddels ook nog met mijn twee kleine kinderen. In 2014 stond ik ook op de lijst en ben de afgelopen jaren actief geweest in de fractie en nu in het bestuur. Ook in het dagelijks leven ben ik bezig met het lokaal bestuur. Op dit moment ben ik werkzaam bij de VNG, waarbij ik onder andere contacten onderhoud met gemeenten over juridische zaken. Verder ben ik in mijn vrije tijd veel te vinden in de speeltuin en op de kinderboerderij met mijn kinderen en hou ik, als ik tijd over heb, veel van koken.

Voorschoten is al een heel mooi dorp en dat moet ook zo blijven. Ik wil graag helpen nadenken over hoe we ervoor kunnen zorgen dat iedereen in Voorschoten een kans krijgt en dat we de lasten eerlijk en sociaal verdelen, zonder daarbij de financiën uit het oog te verliezen.

Daarnaast vind ik het belangrijk dat we al die goede sociale initiatieven in Voorschoten blijven steunen. Dit was voor mij ooit de reden om actief te worden. Ik zag al die Voorschotenaren die zich op zoveel verschillende manieren actief inzetten voor het dorp en ik dacht: ik wil ook mijn steentje bijdragen! Ik wil me, net als al die andere mensen, graag sterk maken voor Voorschoten om ervoor te zorgen dat ons dorp voor iedereen leefbaar blijft.